Roots is het nieuwe cafe in Berghem tegenover de kerk. Na een grote verbouwing van het woonhuis van de bakkerij, openen wij op 11 juli het eerste deel van onze nieuwe zaak, zodat je deze zomer alvast kunt genieten van ons zonnige terras.

Of je nu houdt van een speciaal biertje, een mooie whiskey, een flesje wijn met vrienden of gewoon een lekker bakkie koffie, bij ons kun je (bijna) elke dag terecht vanaf 11.00. Ook aan de hongerige mens is gedacht, alleen zal deze nog even geduld moeten hebben: onze keuken is pas over een tijdje klaar met verbouwen….

Wat we verder allemaal gaan brengen? Als de verbouwing in zijn geheel voltooid is, hebben we er een gezellige zaal bij waar we met regelmaat live-optredens zullen verzorgen van zowel bands als dj’s. Deze zaal is uiteraard ook te reserveren voor feesten en partijen, of voor een koffietafel of presentatie.

En wat dacht je van de maandelijkse pub quiz, een speciaal bierdag, whisky proeverijen of gewoon lekker met vrienden aan de bar hangen, de week doornemen onder het genot van een welverdiend biertje.

Wil je op de hoogte blijven van Roots? Druk dan op de Facebook like button onderaan de pagina en mis geen enkel nieuws!

Later dit jaar, gelijktijdig met de zaal, zal ook onze keuken klaar zijn om je te voorzien van lekkere hapjes of een welverdiende maaltijd. Geen gedoe met voor- hoofd- en nagerechten, maar gewoon een goede hap eten. Vers gemaakte sate, heerlijke maaltijdsoepen, torenhoge hamburgers, elke keer weer wat anders.

Je hebt liever gewoon lekker wat te snacken bij de borrel? Geen probleem, ook dit kan geregeld worden, al onze hartige en zoete snacks worden vers voor je bereidt.

Tja…. twijfelen over open blijven of dicht gaan; blijf ik open om met ziel en zaligheid m’n passie te kunnen blijven uitoefenen met alle lopende risico’s? Of zijn deze risico’s overschat? Zijn ze onderschat en lopen we wel degelijk gevaar? Niemand die het juiste antwoord weet… Is mijn passie zo belangrijk voor me dat mijn (en jullie) gezondheid daardoor in gevaar mag komen of is dit nu ook weer overdreven?
Twijfel en onzekerheid spelen al een paar dagen door mijn hoofd….

Omdat er vanuit overheidswege (nog) geen duidelijke keuze gemaakt wordt voor de horeca, nemen wij zelf het besluit, de deur te sluiten tot in ieder geval 31 maart. Dit doen we met pijn in het hart, maar met de mening dat één ieders gezondheid altijd boven omzet staat…

Peace ✌️

Ok, bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This