Roots is het nieuwe café in Berghem tegenover de kerk.

Na een grote verbouwing van het woonhuis van de bakkerij, zijn wij in de zomer van 2015 geopend met het eerste gedeelte van onze zaak, zodat men al vast kon genieten van ons zonnige terras.

Later dat jaar hebben we de entree, de keuken en het sfeervolle grand café (zaal) afgebouwd.

Of je nu houdt van een speciaal biertje, een mooie whiskey, een flesje wijn met vrienden of gewoon een lekker bakkie koffie, bij ons kun je (bijna) elke dag terecht vanaf 14.00. Ook aan de hongerige mens is gedacht, elke dag maken wij vers gebak voor bij de koffie, lekkere hapjes bij de borrel of gewoon een makkelijke maaltijd: geen gedoe met voor hoofd of nagerechten, nee dat wat jij lust als je een biertje drinkt: huisgemaakte sate, maaltijdsoep of een torenhoge hamburger. Honger hoef je bij Roots dus niet te lijden…

Wat we verder allemaal brengen? Nu de verbouwing in zijn geheel voltooid is, hebben we er een gezellig grand café (zaal) bij waar we met regelmaat live-optredens verzorgen van zowel bands als dj’s. Deze zaal is uiteraard ook te reserveren voor feesten en partijen, en voor een koffietafel of presentatie.

En wat dacht je van een speciaal bierdag, whisky proeverijen, Roots university of gewoon lekker met vrienden aan de bar hangen, de week doornemen onder het genot van een welverdiend biertje en een fijn stukje muziek…

Wil je op de hoogte blijven van Roots? Druk dan op de Facebook like button onderaan de pagina en mis geen enkel nieuws! Geen Facebook? Laat dan je mailadres achter en ontvang maandelijks onze agenda in je mailbox.

Gezellig, we mogen weer! Dit zijn de regels per 1 juni!

ADRES

St. Willibrordusstraat 47A
5351 EE Berghem
T 0412-488144
E info@cafe-roots.nl

NIEUWSBRIEF?

OPENINGSTIJDEN

ma Gesloten
di Gesloten
wo 16.00-23.00 uur
do 16.00-23.00 uur
vr 16.00-02.00 uur
za 16.00-02.00 uur
zo 16.00-21.00 uur

Pin It on Pinterest

Share This