Midden in het centrum van Berghem, recht tegenover de kerk, is de komst van een nieuwe horecazaak al tijden zichtbaar. Hier op deze markante plek is inmiddels Cafe Roots gevestigd. Nadat vorige week enkele grote Parasols en een flink aantal terrasstoelen werden geplaatst werd het plaatje compleet, en kregen de centrumbezoekers  in elk geval een completer beeld van de komst van nieuwe horeca. De zaal en keuken zijn nog in aanbouw, maar het sfeervolle cafe en bijbehorend groot terras zijn inmiddels geopend. Bij Roots kun je (bijna) elke dag terecht vanaf 11.00 uur.

Ook aan de hongerige mens wordt gedacht, alleen zal deze nog even geduld moeten hebben: de verbouwing van de keuken is pas over een tijdje klaar. Als de verbouwing in zijn geheel voltooid is, hebben ze er tevens een gezellige zaal bij waar met regelmaat live-optredens zullen worden verzorgt van zowel bands als dj’s. Deze zaal is uiteraard ook te reserveren voor feesten en partijen, of voor een koffietafel of presentatie.

Wil je op de hoogte blijven van Roots? Ga dan alvast naar de facebookpagina van Roots, en mis geen enkel nieuws!
De website zal volgens de aankondiging ook de komende dagen online gaan.

Openingstijden Cafe Roots:

Di-Do: 11:00 – 23:00 uur
Vr-Za: 11:00 – 2:00 uur
Zo: 14:00 – 23:00 uur

Cafe Roots
St.Willibrordusstraat 47a in Berghem
www.caferoots.nl
www.facebook.com/rootsberghem

Bron: http://www.mooiberghem.nl/

Tja…. twijfelen over open blijven of dicht gaan; blijf ik open om met ziel en zaligheid m’n passie te kunnen blijven uitoefenen met alle lopende risico’s? Of zijn deze risico’s overschat? Zijn ze onderschat en lopen we wel degelijk gevaar? Niemand die het juiste antwoord weet… Is mijn passie zo belangrijk voor me dat mijn (en jullie) gezondheid daardoor in gevaar mag komen of is dit nu ook weer overdreven?
Twijfel en onzekerheid spelen al een paar dagen door mijn hoofd….

Omdat er vanuit overheidswege (nog) geen duidelijke keuze gemaakt wordt voor de horeca, nemen wij zelf het besluit, de deur te sluiten tot in ieder geval 31 maart. Dit doen we met pijn in het hart, maar met de mening dat één ieders gezondheid altijd boven omzet staat…

Peace ✌️

Ok, bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This