Laden Evenementen

The Rory Gallagher Project by Innes Sibun Band

17 mei 2023 @ 20:30

Woensdag 17 Mei, dag voor Hemelvaart, The Rory Gallagher Project by Innes Sibun Band!

Deze fantastische band is stadion-waardig, maar speelt bij Roots in een kleine, zeer sfeervolle zaal, dus altijd 1e op de 1e rang.. De band heeft voor ons geen introductie meer nodig, maar voor degene die ze niet kennen hieronder een kleine bio…

Soms is muziek zo sterk, dat ook na de dood van de artiest, de muziek voor altijd zal blijven voortbestaan. Rory Gallagher is daar een schoolvoorbeeld van. Vooral bekend door zijn waanzinnige liveoptredens maar helaas op 47-jarige leeftijd te vroeg overleden. Dat invloed van de Ierse blueslegende ook na zijn dood in 1995 immens blijft, dat kan je aan Innes Sibun vragen! The Innes Sibun trio komt naar Cafe Roots in Berghem om hun Rory Gallagher Tribute aan ons te tonen.

De Ierse Rory Gallagher is in ’72 en ’74 verkozen tot beste gitarist van de wereld. Een gigantische eer maar vooral de marathonoptredens zorgden ervoor dat Gallagher echt de harten van fans veroverde. Zo speelde hij in ’73 in Rotterdam tijdens de nacht voor autoloze zondag. Hier ging hij net zo lang door tot de bezoekers de eerste trein naar huis konden nemen.

Innes Sibun heeft zelf ook een flinke staat van dienst. Twee jaar lang op tour met Robert Plant van Led Zeppelin en de voorprogramma’s verzorgen van artiesten als Johnny Winter, Peter Green en Taj Mahal zijn een paar van de hoogtepunten van Sibun’s cv. Samen met Kevin Jefferies en Kevin O’Rourke vertolkt hij tracks van ‘Rory Gallagher’, ‘Deuce’ en ‘Live! In Europe’; de eerste drie albums van Rory Gallagher.
(bron: Neushoorn Leeuwarden)

We starten om 20.30, zaal is open vanaf 20.00, tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande

link:https://www.ticketkantoor.nl/shop/rorygallagher

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
17 mei 2023
Tijd:
20:30
Kosten:
€18,30

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest