Laden Evenementen

Sunday Blues: The Grey Cats & JPK Band

13 oktober 2024 @ 15:00

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sundayblues

Sunday Blues, 2 bands op zondagmiddag met deze keer:
Rock-A-Billy meets Blues met

The Grey Cats – Stray Cats cover/tribute band:

De jarenlange liefde voor the Stray Cats heeft er toe geleid dat 3 ervaren muzikanten (uit Noord Brabant) een cover/tribute band hebben opgericht. Ze spelen alleen originele nummers van the Stray Cats en nummers, welke door the Stray Cats zijn gecoverd.

De 3 muzikanten zijn Huub Goosen (Gretsch gitaar), Gilbert Gielis (double bass en zang) en Walter van Uden (staande drums en zang). Gilbert speelt op de contrabas die vroeger van Lee Rocker is geweest.

JPK Band:

De JPK Band is een gerenommeerde bluesrockformatie die zowel eigen nummers speelt als covers van bluesrockhelden in een stevig JPK sausje.

In 2000 formeerde zanger gitarist Jan Pieter Kuijten zijn eigen band. Het werd een driemansformatie met een sterk eigen repertoire, geïnspireerd door authentieke Rhythm & Blues en Bluesrock. In een rap tempo veroverden ze in binnen en buitenland podiumplaatsen en harten van bezoekers op tal van festivals en muziekcafés.
In mei 2002 kwam hun eerste CD ‘Knife and Gun’ uit met daarop 8 eigen nummers. Sindsdien is hun eigen repertoire sterk uitgebreid en zelfs vervijfvoudigd met als resultaat een tweede CD “Driving my car”, een derde CD “Bamboozle” met ieder 11 eigen nummers, en een vierde in de maak. Hun optredens zijn vol van passie en energie, interactief met publiek en altijd eindigend in één groot feest.

Met bassist Frank Strokap, en drummer Jan Keuter vormt Jan Pieter Kuijten een uniek Bluesrock trio met een onmiskenbare eigen sound. Naast eigenwerk vertolken ze ook veel nummers van hun bluesrock helden Jimi Hendrix, Steven Ray Vaughan, Rory Gallagher, Roy Buchanan, ZZ Top en Ten Years After, overgoten met hun eigen JPK saus.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sundayblues

Share This Event

7237239
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
13 oktober 2024
Tijd:
15:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest