Laden Evenementen

Roots comedyclub

16 mei 2024 @ 20:00

https://www.ticketkantoor.nl/shop/ComedyClub

Stap binnen in het sfeervolle Roots en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians.
Dit keer een line-up met professionals. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Dat is de goedlachse host die het publiek even goed zal opwarmen voor de acts. Vanavond is dat de sympathieke host: Niels Andriessen.

De acts voor de pauze zijn de energieke en goedlachse Rida Abouhayan en de gortdroge woordkunstenaar Johan van Gulik . Beiden speelden in Comedy Clubs, theaters en kroegen door het hele land, dus dat wordt lachen!

De hoofdact en afsluiter van de avond is Eric Goossens. Deze energieke Brabander heeft een explosieve act vol hilariteit, melodie en harde lach.

Dit wordt dus weer genieten!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
16 mei 2024
Tijd:
20:00
Kosten:
€15

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest