Laden Evenementen

Roots ComedyClub

25 januari 2024 @ 20:00

Stap binnen in het sfeervolle Roots en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians.
Dit keer een line-up met professionals. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Dat is de goedlachse host die het publiek even goed zal opwarmen voor de acts. Vanavond is dat de muzikale Mike Stamatios Doulis.

De acts voor de pauze zijn dat de geestige Davey Turnhout en Paul Schoolderman. Beiden speelden in Comedy Clubs, theaters en kroegen door het hele land, dus dat wordt lachen!

De hoofdact en afsluiter van de avond is op en top professional Jacob Spoelstra. Op het eerste oog een brave burger, maar naarmate hij verder gaat met zijn hilarische verhalen merk je dat er toch wat woede onder het vel van deze brave Fries zit. En dat uit zich dan ook in geraffineerde grappen en anekdotes. Weer dus een comedy night en lachfestijn in Roots om je vingers bij af te likken! Kaarten kosten 15.00 en zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/Comedyclub

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
25 januari 2024
Tijd:
20:00

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest