Laden Evenementen

Rock The Roots!

16 december 2023 @ 20:00

Terug van weggeweest: Rock The Roots!

Op zaterdag 16 december trekken we dit -reeds bewezen- concept weer uit de mottenballen en wel met AR!E !

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar AR!E voor staat!

Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 25 jaar, vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon!

Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe…Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen!

AR!E staat niet zomaar garant voor een gigantisch feest… Met al hun muzikale kennis, creativiteit en voorliefde voor rock & feest weten zij precies hoe de perfecte show tot zijn recht komt: De beuk der herkenning moet er in!!

AR!E schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten! (Rock)nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nu, maar ook dancenummers die de heren zich eigen maken, van dialect-rock via blues naar Nederlandstalige feest…Alles komt in een hoog tempo langs!

AR!E is niet te vergelijken met anderen, AR!E is een individu die in groepsverband op het podium hun enthousiasme graag met iedereen deelt, AR!E is…..AR!E!

Tickets kosten 12.50 en zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/rocktheroots

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
20:00

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest