Laden Evenementen

Martha Fields & Band

6 maart 2024 @ 20:00

De Amerikaanse Martha Fields heeft door een paar mooie tourtjes inmiddels vele harten in Nederland veroverd. Texas Martha wordt ze ook genoemd. Niet onlogisch omdat de roots en residenties van deze countryzangeres niet alleen in Frankrijk liggen, maar zeker ook in Texas. Over beide plaatsen verdeelt ze haar tijd zo eerlijk mogelijk.
En iedereen die haar al eens heeft mogen zien en horen optreden weet dat shows van Martha Fields, zeker met haar vaste partners in crime, de snarenvirtuozen Urbain Lambert en Manu Bertrand, niet alleen muzikaal hoogstaand zijn, maar ook een feest voor oog en oor.
Gebaseerd op prima (alt)country- en americana-repertoire weet Martha steeds een hartelijke interactie met haar publiek te creëren waarbij de temperatuur vaak oploopt naarmate het concert zich ontrolt. De bezetting is nog niet helemaal bekend, maar dat in ieder geval Urbain en Manu van de partij zullen zijn is voor ons al reden genoeg om met veel plezier uit te kijken naar dit country feestje. Want dat gaat het zeker worden. 

Even luisteren? 

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link: www.ticketkantoor.nl/shop/rrmarthafields

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
6 maart 2024
Tijd:
20:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Café Roots
St. Willibrordusstraat 47
Berghem, Noord-Brabant 5351 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0412-488144
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Café Roots
Telefoon:
0412-488144
E-mail:
info@cafe-roots.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest