Speciaalbier

Donker? Blond? Liever een Tripel?
Ja hoor, dat kan! Met meer dan 50 soorten en smaken bier op fles en 9 tapkranen, staat er altijd wel eentje in onze “snoepkast voor volwassenen”, die je lekker vindt. Teveel keus? Neem dan eens een lekkere Bierproeverij! Je deelt je biertjes dan samen met jouw partner in crime van dat moment, zodat je toch een aantal smaken kunt proberen, zonder meteen laveloos de deur uit te rollen….

2x per jaar wisselen we van Bierkaart tijdens de Belgisch Bierdag (1e paasdag en in November) Op deze dag gaan alle bieren van de oude kaart eruit en introduceren we de bieren van onze nieuwe kaart. Het assortiment op deze dag bestaat altijd uit meer dan 100 bieren en is zeker een evenement wat je een keer met je vrienden moet hebben meegemaakt!

Een aantal keer per jaar komt onze eigen BierProfessor Karel van Broekhoven langs voor een heus Biercollege. Hij neemt je net iets verder mee in de wereld van Bier. Geen ingewikkeld scheikundig verhaal over tempratuur en natuurlijke fermentatie, maar mooie anekdotes, weetjes en slappe klets, (bijna) allemaal over bier. Ieder Biercollege heeft een eigen thema, soms in combinatie met bijpassende hapjes.

ADRES

St. Willibrordusstraat 47A
5351 EE Berghem
T 0412-488144
E info@cafe-roots.nl

NIEUWSBRIEF?

OPENINGSTIJDEN

ma Gesloten
di Gesloten
wo Check agenda
do Check agenda
vr 16.00-01.00 uur
za Check agenda
zo Check agenda

Pin It on Pinterest

Share This